Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Je ziet ons op het podium shinen, maar wie zijn we eigenlijk… Leer ons kennen!

Magdalena Woltjer

Magdalena is de zangeres van de band. Ze is getrouwd met de gitarist Allan en is moeder van 5 kiddo’s. Ze werkt als zelfstandig ondernemer in haar bedrijf ‘Clean up & Take care’. In haar vrije tijd speelt ze graag op de gitaar, klust ze in en rond het huis en geniet ze van haar gezin.

“Met zingen begon ik toen ik een peuter was. Op de lagere school mocht ik tijdens de musicals de sololiedjes ten gehore brengen. Vanaf mijn 11de deed ik actief mee aan vele zangtalenten-/soundmix shows. Daarna zong ik in verschillende bandjes. 

Ik hou van Rock, Blues en Pop muziek maar ik zing ook graag een Nederlands nummertje. “

Magdalena’s favoriete nummers:

 1. Heart – Alone
 2. Prince – Purple Rain
 3. AC/DC – Whole lotta Rosie

Allan Woltjer

Allan is de slag/solo gitarist van de band. Hij is getrouwd met zangeres Magdalena en vader van 5 kinderen. Met zijn eigen Installatiebedrijf verdiend hij de kost en zijn vrije tijd bestaat uit muziek luisteren/spelen, series kijken en genieten van het leven. 

“Op 11-jarige leeftijd kreeg ik gitaarles van de buurvrouw, na 3 maand was ik klaar met de aangeleerde liedjes en ging ik voor het ruigere werk net als mijn idolen van Iron Maiden. Doordat ik mezelf ging ontwikkelen op de gitaar en veel te luisteren naar verschillende muziekstijlen werd ik een gitarist die veelal speelt uit zijn hart. Ervaring deed ik op in verschillende bandjes.”

Allans favoriete nummers:

 1. Prince – Purple Rain
 2. Pink – Who new
 3. ZZ Top medley

Johan Gritter

Johan is de drummer van de band en is getrouwd met Geeke de bassiste. Van beroep is hij brandweerman. 

“Van jongs af aan tamboer geweest bij de drumband in Vries. Dat was de basis voor mijn verdere drum carrière. Mezelf de beats wat aangeleerd en wat bleek, aan het eind van de straat woonde een jonge herrieschopper met een gitaar. Allan. Ooit nog in een bluesband gespeeld en toen i.v.m. werk een tijdje niks. Via facebook kwam ik Allan weer tegen die een drummer zocht en de rest is history. “

 

“Pret en muziek maken met Nou-N; daar word ik blij van!”

Johans favoriete nummers:

 1. AC/DC – You shook me all night long
 2. Jovink – Brommers Kiekn
 3. Chris Stapleton – Tennessee Whiskey

 

Geeke Gritter

Geeke is de bassist(e) van de band en getrouwd met Johan de drummer.

“Ik ben al mijn hele leven muziekfreak en op mijn 38e bas gaan spelen ‘gewoon’ voor de lol. Toen kwam ik Johan tegen die in een bandje speelde en van het een kwam het ander, zowel een huwelijk als heuse bassist in een band! Met veel plezier speel ik met de band Nou-N, We gaan voor veel plezier en lekker muziek maken en dat is een prachtige hobby!”

Geeke’s favoriete nummers:

 1. Chris Stapleton – Tennesee Whiskey 
 2. J.J. cale – Call me the Breeze 
 3. The Rolling Stones – All over now

 

Bart Winsingh

Bart is de toetsenist en achtergrondzanger van Nou-N. In 2020 is hij afgestudeerd aan het Noorderpoort Kunst en Multimedia, opleiding musicalperformer. Daarnaast is hij fervent (hobby)pianist en houd van muziek maken.

“Muziek brengt mensen bij elkaar. Want muziek is een universele taal die iedereen spreekt”

Barts favoriete nummers:

1. CCR – Rocking all over the world
2. Little Richard – Good golly Miss Molly
3. Buddy Holly – Oh Boy

Hummer

Hummer is de mascotte van de band. Ze is de hond van de drummer Johan en van de bassist Geeke en onze aller grootste fan!

Kim

Kim is de dochter van Johan en een beetje van Geeke. Ze is de handige Hariette als het gaat om onze vormgeving van de website en onze posters. Ook heeft ze een goed luisterend oor en bediend de knoppen bij onze optredens.